يکشنبه ٢٦ آبان ١٣٩٨ - 

1 2 3
 
به پورتال معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خوش آمدید
 
منو اصلی
نظرسنجی
کدام بخش از اطلاعات پورتال را مثبت ارزیابی می کنید؟

روابط عمومی
اطلاع رسانی خبری
خدمات الکترونیکی
به روز رسانی اطلاعات

صفحه اصلي > اخبار 
 
 


  چاپ        ارسال به دوست

روابط عمومی معاونت درمان:

نان؛ مهمترین منبع دریافت نمک نهفته در سبد غذایی ایرانیان/سرانه مصرف نمک طعام در ایران بیش از ۲ برابر استاندارد جهانی است

معاونت درمان: به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر هدایت حسینی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: بیشترین سهم دریافت نمک نهفته از طریق مواد غذایی در سبد غذایی ایرانیان مربوط به نان، پنیر و دوغ است.

 

دکتر حسینی با تاکید بر اهمیت پویش ملی کنترل فشار خون که از ۲۷ اردیبهشت ماه تا ۱۵ تیرماه ۹۸ در کشور اجرا می شود، اظهار داشت: متاسفانه سرانه مصرف نمک طعام روزانه در ایران بیش از دو برابر مقدار استاندارد جهانی است که برای اجتناب و پیشگیری از بروز بیماریها به ویژه پرفشاری خون باید این فرهنگ تغذیه ای در کشور اصلاح شود.

 

 

 

مهمترین منابع دریافت نمک نهفته در سبد غذایی ایرانی ها نان، پنیر و دوغ است

وی در ادامه افزود: نتایج مطالعاتی که اخیرا توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در خصوص عوامل غذایی موثر بر افزایش فشار خون ناشی از دریافت نمک انجام شده حاکی از آن است که در سبد غذایی هموطنان ما بیشترین سهم دریافت نمک نهفته در مواد غذایی به نان، پنیر و دوغ اختصاص دارد.

 

۵۳ درصد نمک دریافتی روزانه ایرانیان مربوط به نمک اضافه شده به غذاست

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با اشاره به نتایج مطالعه مذکور گفت: براساس نتایج حاصل از این مطالعه حدود ۵۳ درصد نمک دریافتی روزانه در سبد غذایی ایرانی ها از طریق نمک اضافه شده به غذا ، ۵/۱۲ درصد از طریق نان، ۳/۵ درصد از طریق پنیر، ۷/۴درصد از طریق دوغ و مابقی از طریق سایر منابع غذایی تامین می شود.

 

نمکدان را از سفره ها حذف کنیم

وی در خاتمه سخنان خود با اشاره به این که سرانه نمک طعام روزانه دریافتی در ایران بیش از دو برابر میزان توصیه شده توسط مراجع علمی بین المللی است، تاکید کرد: برای پیشگیری و کنترل پرفشاری خون به هموطنان توصیه می شود از افزودن نمک به غذا از طریق نمکدان در سرسفره پرهیز کرده و حتی الامکان از محصولات لبنی و نان کم نمک استفاده کنند.


١١:٠١ - چهارشنبه ٨ خرداد ١٣٩٨    /    عدد : ٧٨٧١٦    /    تعداد نمایش : ١١٩


برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ،درمانی شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خ حافظ- تقاطع خیابان جمهوری اسلامی - ساختمان سابق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  طبقه 6  تلفن : 02166720400
پست الکترونیک: treatment@sbmu.ac.ir
 
 
 
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.