پنج شنبه ٠٢ خرداد ١٣٩٨ -

به پورتال معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خوش آمدید

منو اصلی
کدام بخش از اطلاعات پورتال را مثبت ارزیابی می کنید؟

اطلاع رسانی خبری
خدمات الکترونیکی
به روز رسانی اطلاعات

صفحه اصلي > واحدهای تابعه > مدیریت اقتصاد سلامت و تعالی خدمات بالینی

مدیریت : دکتر فریبا ملاجعفری

شرح وظایف :

علم اقتصاد به شیوه های منطقی دستیابی به نیازهای حائز اولویت از طریق منابع در دسترس می پردازد. با توجه به موضوعیت دهها کارکرد سلامت و اختصاص منابع موجود به آنها، اقتصاد سلامت روشهای نوین مدیریت منابع درآمدی، بودجه سلامت, هزینه های سلامت و بهره وری و کارآیی در سازمانهای سلامت محور را مطرح می نماید.اقتصاد درمان علمی است که به مطالعه و بررسی کمیت، قیمت و ارزش منابع محدودی که برای بهداشت و درمان اختصاص می یابند، پرداخته و نحوه ترکیب این منابع را جهت تولید خدمتی معین معرفی می کند تا به بالاترین بهره دهی و کارایی منجر شود.

امروزه اقتصاد بیمارستان از جمله علوم کاربردی است که مدیریت عملکرد بیمارستان، هزینه ها و منابع آنرا در جهت افزایش توانایی در استفاده بهینه از منابع و محدودیت منطقی هزینه ها با مستندات و روشهای جمع آوری داده های اقتصادی درمانی را محقق می سازد.

مدیریت اقتصاد سلامت و تعالی خدمات بالینی در نظر دارد با بهره گیری از دانش روز و با تکیه بر سند چشم انداز 20 ساله و برنامه های کلان توسعه کشور بر مبنای نقشه راهبردی وزارت بهداشت درمان و آموزش هم راستا با سیاست های کاربردی دانشگاه و هماهنگ با برنامه های اجرایی، استراتژیک و عملیاتی معاونت درمان درخصوص آموزش کارکنان و مدیران درزمینه اقتصاد درمان و ایجاد نگرش اقتصادی در آنان، بهبود امور مربوط به هزینه، درآمد، بیمه، تعرفه، پرداخت مبتنی بر عملکرد در مراکز و بیمارستانهای تابعه اقدام نماید. ادامه مطلب

رزومه مدیر

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ،درمانی شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خ حافظ- تقاطع خیابان جمهوری اسلامی - ساختمان سابق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  طبقه 6  تلفن : 02166720400
پست الکترونیک: treatment@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.