جمعه ٠٧ آذر ١٣٩٩ -

به پورتال معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خوش آمدید

منو اصلی
کدام بخش از اطلاعات پورتال را مثبت ارزیابی می کنید؟

اطلاع رسانی خبری
خدمات الکترونیکی
به روز رسانی اطلاعات

اداره طب ایرانی

شرح وظایف و مسئولیت ها:

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال 1395 با ایجاد معاونت طب سنتی ایرانی- اسلامی و دانشکده‌های طب سنتی، دروازه‌های ورود به عرصه قانونمند آموزش، پژوهش و ارائه خدمات طب سنتی را به روی پرورش یافتگان و دانش آموختگان گشود تا ضمن احیاء، در جهت حفظ و تأمین سلامت جامعه از این میراث کهن در کنار طب رایج بهره‌برداری شود.

برای افزایش کارایی فعالیت های انجام شده، و ارتباط مستقیم و نزدیک تر با دانشکده های طب ایرانی و دانش آموختگان، دفاتر طب ایرانی در سال 1395 در معاونت های درمان دانشگاه های علوم پزشکی، شروع به کار کرده است.

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نیز از این امر مستثنی نبوده، و دفتر طب ایرانی در این دانشگاه، زیر مجموعه واحد خدمات تعالی بالینی شروع به فعالیت کرده است.

شرح وظایف اداره طب ایرانی

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.