• تاریخ انتشار : 1397/02/09 - 14:17

حضور کارشناسان بیمارستان های تابعه در نشست بررسی تغییرات برنامه موربیدیتی

با تغییرات اجرای برنامه ارزیابی کیفیت مراقبت ها در عوارض شدید بارداری و زایمان (موربیدیتی) و ثبت فرم گزارش فوری در سایت وزارت بهداشت، جلسه هماهنگی با کارشناسان مادر پر خطر 43 مرکز درمانی برگزار شد

حضور کارشناسان بیمارستان های تابعه در نشست بررسی تغییرات برنامه موربیدیتی

روابط عمومی معاونت درمان: با تغییرات اجرای برنامه ارزیابی کیفیت مراقبت ها در عوارض شدید بارداری و زایمان (موربیدیتی) و ثبت فرم گزارش فوری در سایت وزارت بهداشت، جلسه هماهنگی با کارشناسان مادر پر خطر 43 مرکز درمانی در روز شنبه 8 اردیبهشت ماه در معاونت درمان برگزار شد.

عقیقی مسئول اداره مامائی در ابتدا  ضمن تشکر از مراکز بخاطر فعا لیتهای  انجام شده در ثبت و اجرای برنامه در سال 96، پیرامون اهمیت آن در کاهش مرگ و میر مادران باردار مطالبی را عنوان کرد.

تغییرات ایجاد شده درفرم  ثبت موارد شدید بارداری، تشکیل منظم کمیته های موربیدیتی و اجرای پروتکل های بیمارستانی تائید شده از موارد مطرح شده در این نشست بود. همچنین مشکلات روند اجرای برنامه و تغییرات ابلاغی نیز مورد بحث و برسی قرار گرفت.

در خاتمه پس از بحث و بررسی مطالب مطرح شده، به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.