• تاریخ انتشار : 1396/01/05 - 09:37

آمادگی شهرستان دماوند برای ارائه خدمات تخصصی درمانی در نوروز ۹۶

مراکز درمانی و پایگاه های اورژانس جاده ای شهرستان دماوند در ایام نوروز آماده ارائه خدمات درمانی به مسافرین و شهروندان دماوندی است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از روند ارائه این خدمات بازدید کرد.

دکتر علی اصغر پیوندی رئیس دانشگاه و هیأت همراه در نخستین روز سال ۹۶ با حضور در شهرستان دماوند از پایگاه های اورژانس جاده ای و بیمارستان سوم شعبان این شهرستان بازدید کرد.

بازدید از بخش اورژانس، اطفال، رادیولوژی، جراحی، CCU، ICU و زنان از جمله برنامه های دکتر پیوندی در بیمارستان سوم شعبان دماوند بود. تولد دو نوزاد در بلوک زایمان بیمارستان، از جمله حاشیه های جذاب این بازدید بود.

ارائه خدمات تخصصی درمانی در بیمارستان سوم شعبان دماوند موجب کاهش اعزام ۲۷۰ بیمار به تهران در چند ماهه گذشته شده است.

رئیس دانشگاه همچنین در ادامه حضور در شهرستان دماوند در پایگاه اورژانس جاده ای آبعلی حاضر شد و با توجه به فعالیت ۹ مرکز عملیات امدادی در این منطقه، توسعه تجهیزات و نیروی انسانی در این مراکز را ضروری دانست.

تصویر

آمادگی شهرستان دماوند برای ارائه خدمات تخصصی درمانی در نوروز ۹۶