• تاریخ انتشار : 1398/03/11 - 15:13

اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سی امین مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره)

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر امیر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در آستانه برگزاري مراسم سی امین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی(ره) از آمادگی تمام مراکز درمانی و تیم های عملیات امدادی دانشگاه خبر داد.

دکتر امیر هاشمی با اشاره به شركت در جلسات هماهنگی متعدد با مسوول کمیته بهداشت و درمان ستاد مرکزی سالگرد ارتحال افزود: به دلیل متقارن شدن مراسم سالگرد ارتحال امام (ره) با ماه مبارک رمضان، امسال از روز ۱۳خرداد ماه تا پایان روز ۱۵خرداد ماه به کلیه مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی دولتی و غیردولتی تابعه به منظور پذیرش و درمان رایگان زائرین مراسم مذكور آماده باش اعلام شده است.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، استقرار متخصصان طب اورژانس، داخلی، جراحی و پزشک عمومی و کادر درمانی و بهداشتی شامل پرستاری، مامایی، کارشناسان بهداشت محیط و مبارزه با بیماری ها و ... برای برپایی دو درمانگاه، پایگاه اورژانس و درمانگاه شهر سالم و اعزام 4 دستگاه آمبولانس با تجهیزات کامل به همراه 8 نفر تکنسین فوریت های پزشکی در مرقد امام (ره) و هماهنگی با مراکز درمانی تابعه براي پذیرش بیماران و زائران؛ را از جمله اقدامات صورت گرفته اعلام کرد.

وی درخصوص افزایش ضریب ایمنی و کاهش زمان امدادرسانی به کاروان های اعزامی گفت: با هماهنگی های انجام شده، همانند سال های گذشته آمبولانس های اورژانس ۱۱۵مراکز تابعه، کاروان های وراد شده به شهر تهران را از ابتدا تا انتهای مسیر مشایعت می کنند.

دکتر امیر هاشمی درخاتمه از حمایت های بی دریغ ریاست دانشگاه، همکاری صمیمانه سایر معاونت ها، مدیریت حراست، روابط عمومی و همکاری های کلیه دست اندرکاران در این برنامه تشکر و قدردانی کرد.

مراسم ملی و تاریخی سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار انقلاب اسلامی همچون سنوات قبل با حضور شکوهمند مردم عزیز ایران اسلامی، میهمانان خارجی، شخصیت های سیاسی، لشکری و کشوری، خانواده معزز شهدا و اعضای بیت شریف امام راحل (ره) ۱۴خردادماه از ساعت 14 در مرقد شریف آن امام راحل برگزار می شود