• تاریخ انتشار : 1396/02/11 - 13:52

برگزاری اولین جلسه رابطین آموزش بیمارستان های دولتی در معاونت درمان

اولین جلسه رابطین آموزش بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روز شنبه 9 اردیبهشت ماه در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: اولین جلسه رابطین آموزش بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روز شنبه 9 اردیبهشت ماه در این معاونت برگزار شد.

محمودی رابط آموزش معاونت درمان، در ابتدا ضمن تشکر از زحمات رابطین آموزش بیمارستان ها در سال گذشته، درخصوص برنامه های آموزشی در سال جدید و نحوه تنظیم و هماهنگی بین مراکز مطالبی را بیان کرد.

سپس پیرامون شیوه نیازسنجی به روش شرح شغل که توسط اداره آموزش کارکنان دانشگاه بعنوان شیوه انجام نیازسنجی برای پست های موجود در چارت سازمانی دانشگاه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

گفتنی است برنامه اثربخشی آموزش که از سال گذشته آغاز شد در سال جدید با مشارکت مدیریت پرستاری معاونت درمان پیگیری می شود.

تصویر

برگزاری اولین جلسه رابطین آموزش بیمارستان های دولتی در معاونت درمان