• تاریخ انتشار : 1393/02/17 - 12:27

تشکیل ستاد مرکزی طرح تحول سلامت استان تهران در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

روابط عمومی معاونت درمان: با آغاز طرح تحول نظام سلامت، ستاد مرکزی کل استان تهران با حضور نمایندگان سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در معاونت درمان شهید بهشتی دایر گردید.

دکتر یاوری معاون درمان با مهم خواندن این اقدام دانشگاه ها گفت : به منظور هماهنگی هر چه بیشتر در اجرای این مهم هر سه دانشگاه دارای یک ستاد مرکزی در دانشگاه و یک ستاد اجرایی در معاونت درمان خود می باشند تا ان شاء ا.. بتوانند از بروز هرگونه کاستی در امر خدمت رسانی و خلل در اجرای صحیح طرح جلوگیری نمایند.

ایشان افزودند: همچنین نمایندگان هر سه دانشگاه با استقرار در محل EOCواقع در طبقه اول ساختمان حافظ و از طریق سامانه 1590 پاسخگوی شکایات وسوالات شهروندان بصورت 24 ساعته می باشند.

ایشان این حرکت همگون و یکسو را موجب امتنان دانستند و از کلیه مسئولین وزارت بهداشت و همچنین روسای سه دانشگاه تشکر و قدردانی می کنم که با یکدلی و همدلی هر چه تمام تر سعی کرده اند با یک حرکت جمعی در اجرای طرح تحول سلامت گام بردارند. ایشان تشکیل این ستاد را نشانه همت و عزم مدیران در جهت اجرای هر چه بهتر طرح تحول نظام سلامت دانستند.