• تاریخ انتشار : 1393/06/17 - 08:59

شورای مدیران معاونت درمان با محوریت طرح تحول سلامت تشکیل شد

روابط عمومی معاونت درمان: شورای مدیران معاونت درمان با حضور دکتر یاوری معاون درمان در روز یکشنبه مورخ 16/6/93 با محوریت موضوع طرح تحول نظام سلامت در سالن جلسات برگزار گردید.

شورای مدیران معاونت درمان با محوریت طرح تحول سلامت تشکیل شد

روابط عمومی معاونت درمان:شورای مدیران معاونت درمان با حضور دکتر یاوری معاون درمان در روز یکشنبه مورخ 16/6/93 با محوریت موضوع طرح تحول نظام سلامت در سالن جلسات برگزار گردید.

در ابتدا دکتر یاوری ضمن تشکر از زحمات کلیه مدیران با تاکید بر حساسیت هر چه بیشتر بر مقوله بازدیدهای نظارتی گفت:ستاد طرح تحول سلامت معاونت علاوه بر اینکه همچنان بازدیدهای نظارتی خود را بصورت مدون و مداوم بر عملکرد بیمارستان های مشمول طرح انجام دهد می بایست از مقوله مهم آموزش غافل نشوند؛ زیرا با آموزش است که می توانیم در نهادینه کردن اهداف طرح موفقیت پایدار داشته باشیم.

سپس مدیران حوزه معاونت درخصوص عملکرد حوزه کاری و اقدامات صورت گرفته در زمینه طرح تحول نظام سلامت به بیان گزارش های خود پرداختند.

در پایان راهکارهای لازم درخصوص تغییراتی در روند برنامه ریزی بازدیدهای نظارتی اعم از زمان بازدید، انجام بازدیدهای منطقه یی و ... و همچنین برنامه های آموزشی آتی ستاد پس از  بحث و تبادل در دستور کار اجرا قرار گرفت.