• تاریخ انتشار : 1393/07/02 - 11:47
  • بازدید : 1900

کمیته منطقه یی مراکز درمان با آگونیست جایگزین در معاونت درمان تشکیل شد

روابط عمومی معاونت درمان: کمیته منطقه یی مراکز درمان با آگونیست جایگزین در روز یکشنبه مورخ 30/6/93 با حضور اعضاء در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد.

کمیته منطقه یی  مراکز درمان با آگونیست جایگزین در معاونت درمان تشکیل شد

در این جلسه تعداد 56 پرونده درخواست تاسیس مرکز درمان سوء مصرف مواد و افزایش شیفت مورد بررسی قرار گرفت؛ که با تعدادی از آنها موافقت گردید.

همچنین در این جلسه پرونده برخی از مراکز که فعالیت آنها در جریان بازرسی های صورت گرفته مغایر آئین نامه گزارش شده بود مطرح و پس از بررسی، تصمیمات لازم اتخاذ گردید.