• تاریخ انتشار : 1393/06/15 - 09:00

برگزاری اولین کنگره تخصصی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات

روابط عمومی معاونت درمان: اولین کنگره تخصصی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات در تاریخ 30 و 31 شهریور ماه 1393 با امتیاز بازآموزی برای متخصصین و کارشناسان مرتبط همراه با کارگاه های تخصصی ویژه مدیران و متخصصین ، در مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار می شود.

برگزاری اولین کنگره تخصصی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات

علاقه مندان می توانند از طریق وب سایت اختصاصی به آدرس www.hospitalbuild.ir  جهت شرکت در این کنگره ثبت نام بعمل آورند.

آدرس دبیرخانه : تهران –بزرگراه شهید چمران –اوین –جنب بیمارستان طالقانی –دانشکده پزشکی –گروه مهندسی و فیزیک پزشکی

ستاد اجرایی : تهران –خیابان دکتر شریعتی –بالاتر از تقاطع آیت ا... طالقانی –پلاک 183 –واحد 9 –تلفن : 77653705 –فکس : 77653700