• تاریخ انتشار : 1393/02/15 - 10:10
  • بازدید : 1988

جلسه بررسی روند اجرایی دستورالعمل های برنامه تحول نظام سلامت در معاونت درمان برگزار گردید

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه شورای درمان با موضوع « بررسی روند اجرایی دستورالعمل های برنامه تحول نظام سلامت » و با حضور دکتر یاوری معاون درمان، روسای مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی تابعه در شهر تهران و مدیران حوزه معاونت درمان در روز سه شنبه مورخ 9/2/93 در معاونت درمان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر یاوری درخصوص ابلاغ دستورالعمل های برنامه « تحول نظام سلامت و ساختار اجرایی آن در مراکز، دانشگاه و وزارت متبوع » مطالبی تفصیلی را عنوان نمودند و بر اهمیت طرح فوق در نظام سلامت و کاهش مشکلات مراجعین به مراکز درمانی تاکید نمودند.

دکتر یاوری خواستار همکاری کامل مراکز در ایجاد بستر مناسب جهت اجرای این برنامه کشوری که از تاریخ 15/2/93 لازم الاجرا شده است گردید.

ایشان با بیان اینکه هماهنگی بین کلیه سطوح در مراکز، معاونت ها و دانشگاه در راستای اجرای دستورالعمل های برنامه تحول نظام سلامت ضروری می باشد بر ادامه تلاش مراکز جهت اجرای صحیح دستورالعمل ها از تاریخ ابلاغی تاکید نمودند.

در ادامه روسای مراکز تحت پوشش ضمن بیان نقطه نظرات خود درخصوص روند اجرایی طرح فوق، چالش های احتمالی پیش رو و تفاوت های ساختاری بیمارستان ها در اجرای این طرح را عنوان نمودند.

در پایان دکتر یاوری ضمن پاسخ به سوالات روسای مراکز راهکارهای اجرایی موثر در اجرای موفق طرح نظام سلامت را بیان نمودند.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی