• تاریخ انتشار : 1397/08/13 - 15:05
در نشست رییس دانشگاه با رؤسای بیمارستان ها:

ایمنی و رضایتمندی بیماران از بیمارستان ها در اولویت است

در نشست رییس دانشگاه با رؤسای بیمارستان ها، رئیس دانشگاه، ایمنی و رضایتمندی بیماران از بیمارستان ها را از اولویت دانشگاه عنوان کرد.

ایمنی و رضایتمندی بیماران از بیمارستان ها در اولویت است

معاونت درمان: نشست رییس دانشگاه با روسای مراکز آموزشی، درمانی و بیمارستان ها، شنبه ۱۲ آبان ماه در تالار شهید بهشتی برگزار شد.

در  ابتدای این نشست که با حضور دکتر ضیائی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر شهرامی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر میرهاشمی معاون درمان، دکتر پیرویان معاون غذا و دارو، دکتر خدادوست معاون امور اجتماعی دانشگاه و روسای بیمارستانها و مراکز پزشکی تابعه دانشگاه برگزار شد، دکتر آقاجانی اظهار داشت: رضایتمندی و ایمنی بیماران دو مسأله مهمی استت  که همواره  در بیمارستان ها باید مورد توجه قرار گیرد و  بررسی ایمنی و رضایتمندی بیماران یکی از روش‌های سنجش و ارزشیابی کیفیت مراقبتی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه رضایت و تکریم بیمار و از سوی دیگر ارائه خدمات درخور به بیماران هدف متعالی حوزه سلامت است، افزود:  بحث تکریم بیماران و ارباب رجوع بخشی از کیفیت خدمات بیمارستانی محسوب می‌شود که همواره مورد توجه سیاستگذاران و ارائه‌دهندگان خدمت است.

دکتر آقاجانی با با تاکید بر این که راه سیستم نوبت دهی الکترونیک یکی از ضروری ترین اقدامات در مسیر ارایه خدمات درمانی به مردم می باشد، اظهارداشت: همه صاحبان فرایند، اعم از مسوولان IT، مسوولان درمانگاه ها و ... همگام و همراه با تیم مدیریتی واحدهای تحت سرپرستی خود نسبت به تکمیل زیر ساخت ها و ورود دادهای مورد نیاز این سامانه اقدام کنند.

موضوع اعتبارات و نیروی انسانی، مسائل مربوط به قراردادهای واگذاری، استفاده از ظرفیتهای درمانی بیمارستان علاوه بر ظرفیتهای آموزشی برای بهره وری حداکثری و بحث بیمه ها، از جمله موضوعات مطرح شده توسط روسای بیمارستانها در این نشست بود.