• تاریخ انتشار : 1397/09/07 - 08:19

با دستور دکتر آقاجانی، معاون درمان دانشگاه مسئول پیگیری ویژه در امور درمان رزیدنت بیمارستان مفید شد

معاونت درمان: به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی حکمی دکتر سید هادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه را به صورت ویژه مسئول پیگیری امور درمان رزیدنت بیمارستان مفید تعیین کرد.

رزیدنت اطفال بیمارستان کودکان مفید پیش از این به دلیل  کاردیومیوپاتی (بیماری ماهیچه قلب) در محل کار دچار عارضه شد. به گفته مسئولان بیمارستان مفید، این رزیدنت اطفال سابقه خانوادگی بیماری کاردیومیوپاتی داشته و تحت درمان بوده است.

به دنبال این عارضه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی حکمی معاون درمان دانشگاه را جهت انجام اقدامات لازم درمانی به عنوان مسئول پیگیری امور درمانی این رزیدنت تعیین کرد.

دکتر آقاجانی در این حکم به معاون درمان دانشگاه دستور داد تا ضمن بکارگیری امکانات درمانی لازم، گزارش رسیدگی های درمانی را به صورت مستمر به وی اعلام نماید.

گفتنی است این رزیدنت هم اکنون در بیمارستان مسیح دانشوری تحت درمان ویژه قرار دارد و با تلاش مستمر پزشکان و کادر درمانی شرایط بحرانی را سپری کرده است.