• تاریخ انتشار : 1397/10/16 - 13:47
قابل توجه پزشکان و پیراپزشکان :

تبلیغ پیامکی برای برگزاری کارگاه از سوی معاونت درمان صحت ندارد

اخیرا یک تبلیغ پیامکی با عنوان « برگزاری کارگاه های طب سوزنی، بیماری های داخلی، حجامت و نسخه نویسی گیاهی توسط معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی » منتشر شده است، که هیچگونه ارتباطی با این معاونت ندارد

تبلیغ پیامکی برای برگزاری کارگاه از سوی معاونت درمان صحت ندارد

روابط عمومی معاونت درمان : اخیرا یک تبلیغ پیامکی با عنوان « برگزاری کارگاه های طب سوزنی، بیماری های داخلی، حجامت و نسخه نویسی گیاهی توسط معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی  » منتشر شده است، که هیچگونه ارتباطی با این معاونت ندارد.

شایان ذکر است در خصوص تبلیغ پیامکی مذکور، در حال حاضر کارگاهی با عناوین فوق الذکر در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار نمی شود. همچنین پیامکی نیز از طرف این دانشگاه ارسال نشده است.

گفتنی است کارگاه هایی که توسط و یا با همکاری معاونت درمان برگزار می شود، از طریق پورتال این معاونت اطلاع رسانی می شود.