• تاریخ انتشار : 1397/08/27 - 08:49
دکتر هاشمی در آغاز نشست با بیمارستان های تابعه دانشگاه گفت:

تعامل و همفکری با مراکز درمانی بهترین راه بهبود وضعیت خدمت رسانی است

تعامل و همفکری با مراکز درمانی بهترین راه بهبود وضعیت خدمت رسانی است

روابط عمومی معاونت درمان: حوزه معاونت درمان جلساتی را با بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه برگزار میکند. در این نشست که مدیران حوزه ستادی درمان و رئیس، مدیران و مسئولین بخش های مختلف بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه حضور دارند، راهکارهای بهبود وضعیت خدمت رسانی و افزایش سطح رضایتمندی بیماران مورد بررسی قرار می گیرد.

دکتر بهروز هاشمی معاون فنی حوزه معاونت درمان گفت: معاونت درمان بعنوان یک حوزه ستادی وظیفه نظارت و هدایت مجموعه درمان در راستای اهداف کلان دانشگاه و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی را برعهده دارد، و این هدف تنها با استفاده از خرد جمعی و مشارکت دوجانبه حوزه ستادی درمان و بیمارستان ها امکان پذیر است.

دکتر هاشمی، تعامل و همفکری حوزه های ستادی با مراکز درمانی را بهترین راه برای بهبود وضعیت خدمت رسانی عنوان کرد، و خاطرنشان کرد: برای جلب بیشتر مشتریان داخلی و خارجی، موانع و مشکلات باید در کوتاه ترین زمان ممکن شناسایی و برطرف شود. که این امر نیازمند شناخت و تلاش برای کشف راهکارها و بهره گیری از پیشنهادهای قابل اجرا است.

وی درخصوص نحوه برگزاری این جلسات گفت: با توجه به بازدیدهای انجام شده و اطلاعات جمع آوری شده از بیمارستان ها، مشکلات شناسایی شده، که پس از جمع بندی اطلاعات در قالب یک برنامه از بیمارستان ها دعوت می شود تا با حضور در این معاونت در یک نشست کارشناسی راهکارها و پیشنهادها مورد بررسی قرار می گیرد.

دکتر هاشمی در خاتمه خاطرنشان کرد: امروز برای بهبود و ارتقاء سطح خدمات از رئیس، هیات رئیسه و مدیران دانشگاه یک عزم جدی وجود دارد، و اقدامات مناسبی در حال انجام است، امیدواریم دستاوردهای آن برای ذینفعان خدمات دانشگاه قابل لمس باشد.

گفتنی است بیمارستان های لقمان حکیم و امام حسین ( ع ) با هماهنگی مدیریت اقتصاد سلامت و آمار این معاونت دعوت شدند، و پیرامون مشکلاتی از قبیل کمبود نیروی انسانی، کمبود برخی تجهیزات پزشکی و لوازم مصرفی پزشکی و فضای مناسب کاری بحث و تبادل نظر شد.