• تاریخ انتشار : 1397/08/14 - 14:45

روند ارتقاء سلامت نوزادان در پنجمین کمیته مرگ و میر پری ناتال دانشگاه بررسی شد

پنجمین کمیته مرگ و میر پری ناتال در راستای ارتقای سلامت نوزادان در معاونت درمان دانشگاه تشکیل شد

روند ارتقاء سلامت نوزادان در  پنجمین کمیته مرگ و میر پری ناتال دانشگاه بررسی شد

روابط عمومی معاونت درمان: پنجمین کمیته مرگ و میر پری ناتال در راستای ارتقای سلامت نوزادان در روز یکشنبه 13 آبان ماه در معاونت درمان دانشگاه تشکیل شد.

مسئول اداره مامایی در ابتدا پیرامون اهداف دانشگاه برای ارتقا سلامت  نوزادان، اهمیت بررسی علل مرگ و میر پری ناتال و برنامه های نوزادان در سطح دانشگاه مطالبی را بیان کرد.

سپس با حضور استادان، علل مرگ 2 نوزاد مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت، و مصوباتی جهت کاهش مرگ و میر نوزادان در بیمارستان های تابعه دانشگاه تعیین شد.

گفتنی است کمیته مذکور با حضور دکتر رضائی مشاور اجرایی معاون درمان، دکتر هاشمی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، خانم عقیقی مسئول اداره مامایی، جمعی از استادان زنان و نوزادان و دیگر اعضاء کمیته برگزار شد.