• تاریخ انتشار : 1393/03/18 - 08:45

ستاد تحول نظام سلامت با حضور قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه ها برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان:ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران با حضور دکتر امامی رضوی قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه ها در روز شنبه مورخ 17/3/93 در سالن جلسات ستاد تحول استان تهران تشکیل شد.

ستاد تحول نظام سلامت با حضور قائم مقام وزیر بهداشت در امور بیمارستان ها برگزار شد

در این جلسه دکتر امامی رضوی قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه ها، روسای دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و تهران، همچنین معاونین درمان سه دانشگاه علوم پزشکی مستقر در پایتخت، دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر ناصری پور رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دیگر مدیران ستادی طرح تحول نظام سلامت حضور داشتند.

در این جلسه پیرامون دستورالعمل برنامه حضور پزشکان متخصص مقیم و ارتقای کیفیت خدمات ویزیت در بیمارستان های وابسته به وزارت بهداشت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

دکتر امامی رضوی در ابتدا به مصوبات و بحث های صورت گرفته در جلسات مطرح شده قبل اشاره نمودند. سپس معاونین درمان درخصوص نحوه اجرای برنامه و مشکلات موجود پیرامون بسته مقیمی پزشکان، گزارشی را ارائه کردند.

در خاتمه پس از بحث و تبادل نظر پیرامون مباحث مطرح شده مقرر گردید درخصوص شرح وظایف، نحوه محاسبه حق مقیمی و نظارت بر عملکرد پزشکان مقیم تصمیماتی اتخاذ گردید.