• تاریخ انتشار : 1393/02/17 - 12:17
  • بازدید : 2042

نشست روزانه کارشناسان نظارتی طرح تحول نظام سلامت در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: با آغاز طرح تحول سلامت از روز دوشنبه مورخ 15/2/93 تیم نظارتی معاونت درمان با حضور مدیران و کارشناسان خبره معاونت در آغازین ساعات روزکاری در 16/2/93 با حضور آقای سالاری مسئول هماهنگی ستاد طرح نظام سلامت معاونت درمان و آقای دکتر هاشمی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و دیگر اعضای ستاد طرح تحول نظام سلامت در سالن جلسات معاونت درمان برگزار گردید.

نشست روزانه کارشناسان نظارتی طرح تحول نظام سلامت در معاونت درمان

روابط عمومی معاونت درمان: با آغاز طرح تحول سلامت از روز دوشنبه مورخ 15/2/93  تیم نظارتی معاونت با حضور مدیران و کارشناسان خبره معاونت در آغازین ساعات روزکاری در 16/2/93 با حضور آقای سالاری مسئول هماهنگی ستاد طرح نظام سلامت معاونت درمان و آقای دکتر هاشمی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی  و دیگر اعضای ستاد طرح تحول نظام سلامت در سالن جلسات معاونت درمان برگزار گردید.

درا بتدای جلسه پس از تبادل نظر درخصوص نحوه نظارت بر اجرای برنامه های طرح تحول نظام سلامت، سوالات و ابهامات موجود مورد بررسی قرار گرفته و آخرین بخشنامه های ابلاغی از وزارت متبوع و ستاد مرکزی دانشگاه در اختیار کارشناسان قرار گرفت.

سپس تیم های نظارتی شامل مدیران حوزه ستادی درمان و کارشناسان خبره معاونت تشکیل و جهت بازدید از هفت مرکز شهداء تجریش، آیت ا... طالقانی، کودکان مفید، مسیح دانشوری، 15 خرداد، مهدیه و امام حسین(ع) هماهنگی های لازم بعمل آمد.

لازم به ذکر است که در پایان روز کاری کارشناسان و مدیران نظارتی گزارش های روزانه خود را به ستاد طرح تحول سلامت معاونت درمان اعلام نمودند.