• تاریخ انتشار : 1402/07/16 - 12:18

پیام تسلیت روابط عمومی معاونت درمان در پی درگذشت همکار بازنشسته

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه در پیامی درگذشت همکار گرامی بازنشسته جناب آقای دکتر حسین باقری از همکاران گرانقدر حوزه درمان را به خانواده محترم و همکاران ایشان تسلیت عرض می نماید

پیام تسلیت در پی درگذشت همکار بازنشسته

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه  در پیامی درگذشت همکار گرامی بازنشسته جناب آقای دکتر حسین باقری از همکاران گرانقدر حوزه درمان را به خانواده محترم و همکاران ایشان تسلیت عرض می‌نماید.

متن پیام روابط عمومی معاونت درمان  دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  بدین شرح است:

بازگشت همه بسوی خداست

با سلام و احترام

با نهایت تأسف و تأثر درگذشت همکار بازنشسته عزیزمان جناب آقای دکتر حسین باقری را به خانواده و کلیه همکاران محترم آن مرحوم بویژه سرکار خانم مبینا باقری، تسلیت عرض می  نمائیم.

هر چند که تاب فراق و هجران سخت و دشوار است، لیکن تقدیر الهی را جز صبر و بردباری چاره‌اینیست. از خداوند بزرگ برای آن مرحوم غفران واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبری جمیل و اجری جزیل را مسئلت می‌داریم.

روحش شاد و یادش گرامی باد.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان