search info "Enter"push

• View : 80
  • Visitor : 79
  • Study time : 1 دقیقه
معاون درمان دانشگاه در چهارمین نشست شورای مدیران:

افزایش کیفیت خدمات درمانی با توجه بیشتر به نیروی انسانی

افزایش کیفیت خدمات درمانی با توجه بیشتر به نیروی انسانی

چهارمین نشست شورای مدیران حوزه معاونت درمان دانشگاه با حضور دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معاون درمان دانشگاه در این نشست با تاکید برکاهش زمان حضور و مراجعه ارباب رجوع به معاونت، بازنگری مجدد فرایندهای مجموعه را در سریعترین زمان ممکن خواستار شد.

معاون درمان دانشگاه خاطرنشان کرد: الکترونیکی کردن فرایندها، تدوین راهنماهای آموزشی فرایندها، اطلاع رسانی مناسب فرایندهای کاری، بهبود عادت های رفتاری سازمانی و توجه به نیروی انسانی را از عوامل مهم در افزایش رضایتمندی و ارتقاء سطح ارائه خدمات عنوان کرد.

دکتر زندی با اشاره بر اهمیت نیروی انسانی در بهبود ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات، اصلاح ساختارهای ارزیابی نیروی انسانی فعال در مراکز درمانی را از مدیریت های مجموعه حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواستار شد.

تهیه کارنامه عملکردی، الکترونیکی کردن فرایندهای حوزه درمان، تامین تجهیزات بیمارستانی، شکایات سامانه 190 و دیگر موارد مرتبط با حوزه درمان از جمله موارد مورد بحث در این نشست بود.

گفتنی است مدیران حوزه درمان در نشست شورای مدیران به ارائه گزارش اجمالی از اقدامات صورت گرفته در طول بازه زمان تشکیل دو جلسه پرداختند.

نشست شورای مدیران با حضور معاون درمان، معاون فنی و مدیران مجموعه حوزه معاونت درمان دانشگاه در روز شنبه 8  مرداد ماه در این معاونت برگزار شد.

• News group : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • News code : 119286
keywords