• تاریخ انتشار : 1395/04/19 - 09:12

بازدید سرزده معاون درمان دانشگاه از بیمارستان های شهدای پاکدشت و زعیم شهرستان پاکدشت در ایام تعطیلات عید سعید فطر

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در روز پنج شنبه 17 تیرماه از بیمارستان های شهدای پاکدشت و زعیم شهرستان پاکدشت به طور سرزده بازدید کرد.

در این بازدید که دکتر معززی مشاور اجرایی معاون درمان و دکتر هاشمی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه نیز حضور داشتند، ضمن تبریک عید سعید فطر و قبولی طاعات به همکاران از بخش های مختلف بیمارستان بازدید کردند.

دکتر رحمانی در این بازدید ضمن بازدید از بخش های اورژانس و بستری، نحوه ارائه خدمات درمانی در بخش ها را از نزدیک مورد ارزیابی قرار داد و ضمن گفتگو با همکاران از بیماران بستری در اورژانس نیز عیادت و دلجویی کرد.

معاون درمان ضمن بررسی نحوه ارائه خدمت رسانی به بیماران، حضور متخصصان مقیم را عامل مهمی در ارتقاء خدمات درمانی دانست و بر حضور ایشان در بیمارستان به خصوص در ایام تعطیلات تاکید کرد.