search info "Enter"push

• View : 1045
  • Visitor : 118
  • Study time : 1 دقیقه
دکتر آقاجانی رئیس ستاد پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری استان تهران:

تحقق مشارکت حداکثری در پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری ضروری است

تحقق مشارکت حداکثری در پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری ضروری است

معاونت درمان به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی/ دکتر آقاجانی رئیس ستاد پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری استان تهران گفت: انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام پرستاری استان تهران همزمان با سراسر کشور با شرکت ۱۱۹ کاندیدا در حال برگزاری است.

دکتر آقاجانی رئیس ستاد پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری استان تهران ضمن بازدید از شعبه اخذ رای انتخابات مرکز پزشکی آموزشی درمانی شهدای تجریش با حضور در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان ستاد انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری استان تهران  در خصوص این انتخابات گفت: ۱۳ صندوق ثابت اخذ راى  در ١٣ بيمارستان شهداى تجريش ، امام حسين، شهيد مدرس لقمان، خاتم، فياض بخش، بعثت، بقيه الله، شريعتى، امام خمينى (ره)، سينا،حضرت رسول اکرم(ص) و ميلاد مستقر شده است.

دکتر آقاجانی افزود: به این منظور ۲ صندوق ثابت اخذ رای در شهرهای فیروزکوه و دماوند و  ۱۲ صندوق نیز به صورت سیار در بیمارستان های دیگر تهران رای ها را جمع آوری می کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: در این دوره از انتخابات، ۱۱۹ نفر نامزد شده اند که ۹ نفر از آنان با اکثریت آرا به عنوان هیات مدیره انتخاب می شوند.

وی ابراز داشت: انتخابات سازمان نظام پرستاری، همانند سایر انتخابات رسمی کشور بوده و از اردیبهشت ماه فرآیند رسمی آن شروع شده است.

رئیس ستاد پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری استان تهران با اشاره به اینکه بیش از هزار نفر تاکنون رای داده اند ادامه داد:  امیدواریم مشارکت حداکثری در این انتخابات داشته باشیم چون پرستاران از ارکان اصلی نظام سلامت هستند.

دکتر آقاجانی رئیس ستاد پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری با اشاره به حدود ۳۳ هزار واجد شرایط رای دهی در استان تهران اظهار داشت: واجدان شرایط رای دهی رشته های پرستاری، بیهوشی، بهیاری، اتاق عمل و فوریت‌های پزشکی هستند.

وی در پایان یادآور شد: این انتخابات تا ساعت ۱۸ امروز ادامه خواهد داشت.

• News group : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • News code : 80384
keywords