search info "Enter"push

• View : 141
  • Visitor : 131
  • Study time : 1 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه گزارش می دهد :

هشتاد و یکمین کمیته بررسی موارد مرگ مادر برگزار شد

هشتاد و یکمین کمیته بررسی موادر مرگ مادر در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کمیته بررسی مرگ مادر با حضور سرپرست مدیریت خدمات بیمارستانی، مدیر گروه و استادان گروه زنان، سرپرست اداره مامایی، نماینده معاونت غذا و دارو و همچنین نماینده پزشکی قانونی و سایر اعضا کمیته تشکیل شد.

در کمیته مذکور که در روز چهارشنبه اول شریورماه برگزار شد، پس از بیان روایت واقعه (سناریو) و شنیدن توضیحات مدعوین دو بیمارستان، گروه استادان و سایر اعضای هیئت علمی به بررسی موارد علمی قابل اجتناب پرداختند.

در این کمیته ضمن تاکید بر لزوم رعایت هرچه بیشتر دستورالعمل‌های کشوری هنگام ارجاع بیماران و اطلاع به موقع به ستاد هدایت بر توجه و نظارت مدیریت بیمارستان‌ها بر عملکرد و ارائه خدمات مراقبت و پرستاری پس از زایمان و اهتمام بر آموزش هر چه بیشتر پرسنل مرتبط با مادران در خصوص اجرای به موقع و صحیح الزامات کد خونریزی نیز تاکید شد.

گفتنی است در کمیته تخصصی مذکور پس از بحث و بررسی در خصوص علت مرگ دو مادر مصوباتی تدوین و جهت اجرا به مراکز ابلاغ می‌شود.

• News group : بیمارستان های دانشگاهی
  • News code : 130941