• تاریخ انتشار : 1394/08/06 - 09:43

برگزاری مراسم های دهه اول ماه محرم در ساختمان حافظ

فرارسیدن ماه محرم ، ماه پیروزی خون بر شمشیر و ماه عزای اشرف اولاد آدم بر تمامی شیعیان به ویژه پرسنل معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تسلیت باد.

برگزاری مراسم های دهه اول ماه محرم در ساختمان حافظ

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، مراسم سیاه پوشان در استقبال از ماه محرم در ساختمان حافظ در روز چهارشنبه مورخ 22 مهر سال جاری برگزار شد.

به رسم هر سال با آغاز ماه محرم و دهه اول سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) ، مراسم پرفیض زیارت عاشورا توسط امور فرهنگی ساختمان حافظ  و با مشارکت معاونت های درمان و بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در پایتخت، در ساختمان حافظ برگزار گردید.

این مراسم هر روز صبح در هشت روز کاری با قرائت زیارت عاشورا و مداحی سالار بنی عامریان ذاکر اهل بیت (ع) در نمازخانه این ساختمان برگزار شد.

گفتنی است که در خاتمه مراسم از میهمانان و عاشقان آن حضرت پذیرایی مختصری بعمل آمد.