• تاریخ انتشار : 1403/03/13 - 11:56

اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سی و پنجمین مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره)

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در آستانه برگزاری مراسم ارتحال ملکوتی امام خمینی(ره) از آمادگی تمام مراکز درمانی و تیم های عملیات امدادی دانشگاه خبر داد.

روابط عمومی معاونت درمان : رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در آستانه برگزاری سی و پنجمین مراسم ارتحال ملکوتی امام خمینی(ره) از آمادگی تمام مراکز درمانی و تیم های عملیات امدادی دانشگاه خبر داد.

دکتر امیر هاشمی با اشاره به شرکت در جلسات هماهنگی متعدد با مسوولیت کمیته بهداشت و درمان ستاد مرکزی سالگرد ارتحال افزود: کلیه مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی دانشگاهی و غیردانشگاهی تابعه به منظور پذیرش و درمان رایگان زائرین مراسم مذکور آماده باش اعلام شده است.

امیر هاشمی درباره امدادرسانی به زائران امام خمینی (ره) بیان کرد:کادر درمانی و بهداشتی شامل متخصصان طب اورژانس، عفونی ، داخلی، جراحی، پزشک عمومی، پرستاری، مامایی، کارشناسان بهداشت محیط و مبارزه با بیماری‌ها حضور دارند.

وی ادامه داد کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در2 درمانگاه صحرایی برادران و خواهران و درمانگاه شهر سالم از روز 13 خرداد لغایت پایان مراسم آماده ارائه خدمت به زائرین محترم می باشند.

مراسم ملی و تاریخی سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار انقلاب اسلامی با حضور شکوهمند مردم عزیز ایران اسلامی، میهمانان خارجی، شخصیت های سیاسی، لشکری و کشوری، خانواده معزز شهدا و اعضای بیت شریف امام راحل (ره) 14 خرداد در مرقد شریف آن امام راحل برگزار می شود.
  • گروه خبری : عمومی در حوزه درمان