search info "Enter"push

• View : 1862
  • Visitor : 84
  • Study time : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه صدور الکترونیک پروانه ها در بیمارستان امام حسین (ع)

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه صدور الکترونیکی پروانه ها در بیمارستان امام حسین (ع)

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه آموزشی سامنه صدور الکترونیک پروانه ها توسط اداره صدورپروانه های معاونت درمان در روز چهارشنبه 26 آبان ماه در بیمارستان امام حسین (ع) برگزار شد.

کارگاه مذکور که با حضور نماینده های قانونی معرفی شده از سوی بیمارستان های دولتی، خصوصی و مراکز جراحی محدود برگزار شد؛ ضمن آموزش فرآیندهای سامانه الکترونیکی صدورپروانه ها بصورت آنلاین، توضحاتی پیرامون اهمیت سامانه و نحوه پیگیری ارائه شد.

گفتنی است در کارگاه مذکور بر ثبت موافقت اصولی ها قبل از استقرار سامانه تا پایان وقت اداری اول آذرماه تاکید شد. همچنین کارگاه با پاسخ به سوالات و ابهامات مدعوین به کار خود پایان داد.

• News group : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • News code : 39047
keywords