اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

• تاریخ انتشار : 1396/10/25 - 13:55
  • تعداد بازدیدکننده : 142

برگزاری کارگاه کنترل کیفیت بخش های فنی آزمایشگاهی ویژه ممیزان آزمایشگاه های سراسر کشور

کارگاه کنترل کیفیت بخش های فنی آزمایشگاهی ویژه ممیزان آزمایشگاه های سراسر کشوری توسط اداره امور آزمایشگاه های دانشگاه در حال برگزاری است

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه کنترل کیفیت بخش های فنی آزمایشگاهی ویژه ممیزان آزمایشگاه های سراسر کشوری توسط اداره امور آزمایشگاه های دانشگاه در این معاونت در حال برگزاری است.

کارگاه مذکور نظر به اهمیت ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی، نقش آن در بهبود روند مراقبت از بیماران، اثربخشی برنامه نظارت بر آزمایشگاههای پزشکی  و آشنایی ممیزان ادارات امور آزمایشگاه دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور تشکیل می شود.

کارگاه کنترل کیفیت از  23 الی 27 دیماه در سالن جلسات معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکیل می شود؛ که مدرسین آزمایشگاه مرجع سلامت پیرامون ایمونولوژی، هماتولوژی، میکروب شناسی و موارد مرتبط به بیان  مطالبی می پردازند.

گفتنی است در پایان دوره علاوه بر پاسخگویی به  مسائل و مشکلات خود درخصوص موارد مطرح شده، عملکرد آموزشی مورد ارزیابی قرار می گیرد. ضمنا نوبت دوم کارگاه از تاریخ 7 تا 11 بهمن ماه تکرار می شود.

• گروه خبری : 56898