• تاریخ انتشار : 1403/03/09 - 07:52

جلسه هم اندیشی فصلی متخصصین طب ایرانی برگزار شد

جلسه هم اندیشی فصلی متخصصین طب ایرانی به همت مدیریت خدمات بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی برگزار شد.

جلسه هم اندیشی فصلی متخصصین طب ایرانی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این جلسه به صورت فصلی با هماهنگی اداره طب ایرانی مدیریت خدمات بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی معاونت درمان در روز دوشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۳ برگزار شد.

دکتر سیده وجیهه میرابوطالبی کارشناس طب ایرانی معاونت درمان، در ابتدا ضمن خوشامدگویی، پیرامون جایگاه طب ایرانی در بیمارستان‌ها   و تلاش متخصصان این حوزه در پیشبرد اهداف طب ایرانی همسو با طب کلاسیک تاکید کرد.

گفتنی است متخصصصین حاضر در جلسه، پس از ارائه فعالیت‌های انجام شده در بیمارستان ها، مشکلات موجود در همسویی طب ایرانی و کلاسیک را مطرح و خواستار همکاری بیشتر حوزه معاونت درمان در رفع مشکلات موجود شدند.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان