search info "Enter"push

• View : 162
  • Visitor : 159
  • Study time : کمتر از یک دقیقه
همزمان با 15 آذرماه 1402:

روز حسابدار مبارک / همکاران عزیز روزتان مبارک

روز حسابدار مبارک / همکاران عزیز روزتان مبارک

روابط عمومی در پیامی روز حسابدار را به همکاران دانشگاه بویژه همکاران معاونت درمان تبریک گفت.

متن پیام روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به شرح زیر است:

همکاران گرامی

با سلام و احترام

در عرصه تحولات اقتصاد جهانی و حرکت رو به جلو و موفقیت هر سازمان و کسب و کاری، جایگاه حرفه حسابداری و نقش عظیم آن بر کسی پوشیده نیست.

بدینوسیله ضمن تبریک فرا رسیدن ۱۵ آذرماه، و روز حسابدار، بر خود لازم میدانیم از تلاش‌های دلسوزانه و همراهی و همدلی تمامی عزیزان حسابدار در تمامی مجموعه علوم پزشکی شهید بهشتی بویژه همکاران پرتلاش معاونت درمان دانشگاه، برای پیشبرد اهداف دانشگاه قدردانی نماییم.

از خداوند مهربان بهترین‌ها را برای شما آرزومندیم

روابط عمومی معاونت درمان

گفتنی است ۱۵ آذرماه ماه در تقویم به نام روز ملی حسابداری نامگذاری شده است، این امر بیانگر اهمیت علم حسابداری را برای مردم و مسئولان یادآور می‌ شود.

پانزدهم آذر ماه در تقویم کشورمان روز ملی حسابداری نام گذاری شده، اگر چه در تقویم جهانی ۴ دسامبر مقارن ۱۳ آذر ماه، روز جهانی حسابدار است.

• News group : داخلی معاونت درمان
  • News code : 135945