• تاریخ انتشار : 1403/03/09 - 11:51

قابل توجه کلیه مراکز ارائه دهنده خدمات ماموگرافی

مراکز درمانی ارائه دهنده خدمت ماموگرافی به منظور برنامه ریزی های ستادی می بایست اطلاعات درخواستی را به معاونت درمان ارسال کنند.

قابل توجه کلیه مراکز ارائه دهنده خدمت ماموگرافی

مراکز درمانی ارائه دهنده خدمت ماموگرافی به منظور برنامه ریزی‌های ستادی می‌بایست اطلاعات درخواستی را به معاونت درمان ارسال کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کلیه مراکز درمانی اعم از بیمارستان‌ های دانشگاهی و غیردانشگاهی، موسسات رادیولوژی و سونوگرافی و درمانگاه‌ های عمومی و تخصصی تحت پوشش دانشگاه ملزم به ارسال اطلاعات درخواستی هستند.

گفتنی است در خصوص نحوه ارائه خدمت ماموگرافی در کلیه مراکز ارائه دهنده خدمت موردنظر، فایل اکسل زیر را تکمیل و به این معاونت ارسال نمایید.

شایان ذکر است حداکثر تا دوهفته کاری از تاریخ ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳، فایل مربوطه را تکمیل و به صورت فیزیکی به اداره امور پرتوها معاونت درمان ارسال کنید.

** فایل اکسل را از این قسمت دانلود نمایید.**

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان