• تاریخ انتشار : 1403/05/30 - 07:22

کارگاه آموزشی پایش مراقبت های درمانی و بیماری های نوپدید

کارگاه آموزشی پایش مراقبت های درمانی(MCMC) و بیماری های نوپدید(تب دنگی و سرخک) در تاریخ 23 مردادماه در سالن آمفی تئاتر بیمارستان شهدای تجریش برگزار شد.

کارگاه آموزشی پایش مراقبت های درمانی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ، دوره آموزشی با موضوع پایش مراقبت‌های درمانی (MCMC)، گزارش و ثبت کودکان پرخطر و بیماری‌های نوپدید (تب دنگی و سرخک) با هدف توانمند سازی سوپروایزران و پرستاران در امر اعزام و انتقال بیماران، انجام اقدامات لازم در بیماری‌های نوپدید، پیاده سازی دستورالعمل تعالی خدمات اورژانس و الزامات ثبت تریاژ الکترونیک در بیمارستان‌ های تحت پوشش دانشگاه در تاریخ 23 مردادماه برگزار شد.

در ابتدای این  کارگاه توسط دکتر هاشمی مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی و خانم خیراتی رئیس مرکز پایش مراقبت‌های درمانی اورژانس کشور رویکردهای این کارگاه و گزارشی از عملکرد مراکز تحت پوشش ارائه شد.

سوپروایزران و رابطین کودکان پرخطر ۷۵ بیمارستان‌ دانشگاهی و غیر دانشگاهی در این کارگاه حضور داشتند. مدرسین این دوره آموزشی سرکار خانم خیراتی (رئیس مرکز پایش مراقبت‌های درمانی اورژانس کشور)، خانم تاج الدینی (کارشناس سلامت کودکان معاونت بهداشت) و خانم عادلی (رئیس گروه آمار و فناوری اطلاعات معاونت درمان) بودند.

در این دوره در خصوص اعزام و انتقال بیماران، نابسامانی اعزام، اهمیت ثبت فرم اطلاعات روزانه، ثبت فرم اطلاعات پایان شیفت، ثبت آنکالی ها، گزارش و ثبت کودکان پرخطر و الزامات ثبت تریاژ الکترونیک  آموزش‌های لازم داده شد.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان