اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

• تاریخ انتشار : 1403/04/17 - 11:49
  • تعداد بازدیدکننده : 24

کنگره سلامت با موضوع اربعین در سالن همایش های رازی برگزار شد

کنگره سلامت با محوریت مراسم پیاده روی اربعین به رسم هرسال قبل از برگزاری راهپیمایی اربعین در سالن همایش های رازی برگزار شد.

کنگره سلامت با موضوع اربعین در سالن همایش های رازی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ، در این کنگره بین المللی که نماینده معاونت درمان بعنوان مدرس و سخنران نیز حضور داشت، موضوعات مختلف در حوزه سلامت به صورت پنل، سخنرانی و ارائه مقالات علمی راهکارهایی را برای حفظ سلامتی بررسی و مورد تحلیل قرار گرفت.

دکتر سیده وجیهه میرابوطالبی کارشناس مسئول اداره طب ایرانی و نماینده معاونت درمان در کنگره سلامت پیرامون آموزه های طب ایرانی در سفر اربعین مطالبی را ارائه کرد.

دکتر میرابوطالبی در ادامه با اشاره به انواع نوشیدنی ها و مفرده های متداول در سفر، به ذکر خواص و عوارض آن ها از دیدگاه طب ایرانی و شرایط بکارگیری درست از آن ها پرداخت.

گفتنی است کنگره به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در تاریخ 13 الی 15 تیرماه 1403 درسالن همایش های رازی برگزار شد.

علاقه مندان فایل ارائه در کنگره را از اینجا دانلود کنند.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان
  • گروه خبری : 144241