search info "Enter"push

• View : 504
  • Visitor : 445
  • Study time : کمتر از یک دقیقه
خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی :

اعزام اولین گروه از کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به استان ایلام

مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی از اعزام یک گروه درمانی متشکل از متخصصین ارتوپدی، جراحی عمومی، پزشک عمومی، پرستار و ماما خبر داد

اعزام اولین گروه از کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به استان ایلام

اولین گروه از کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جهت خدمت رسانی به زائرین مرز مهران، به استان ایلام اعزام شدند.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بنا به گزارش مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی از اعزام یک گروه درمانی متشکل از متخصصین ارتوپدی، جراحی عمومی، پزشک عمومی، پرستار و ماما خبر داد.

همزمان با مراسم پیاده روی اربعین حسینی یک گروه از کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مدت دو هفته در شهر‌ مرزی مهران مستقر می‌ شوند و به زائران خدمات تشخیصی و درمانی ارائه می‌ دهند.

این اعزام همانند سال‌ های گذشته و مصادف با برگزاری بزرگترین اجتماع باشکوه عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در کربلای معلی و شروع پیاده روی اربعین می‌ باشد.

لازم به ذکر است تیم دوم درمانی این دانشگاه در روز 11 شهریور ماه به دانشگاه علوم پزشکی ایلام اعزام می شوند.

• News group : عمومی در حوزه درمان
  • News code : 130839