اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

• تعداد بازدیدکننده : 20
در بیمارستان کودکان کفید

برنامه گفتگوی رو در رو برای کادرپرستاری اجرا شد

برنامه گفتگوی رو در رو برای کادر پرستاری مرکز کودکان مفید با حضور مدیر پرستاری و کارشناس پرستاری معاونت درمان اجرا شد.

اجرای برنامه گفتگوی رو در رو

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برنامه گفتگوی رو در رو برای کادر پرستاری بیمارستان کودکان مفید با حضور مدیر پرستاری و کارشناس پرستاری معاونت درمان اجرا شد.

هدف از اجرای برنامه گفتگوی رو در رو در مراکز تابعه دانشگاه، گفتگوی مستقیم کادر پرستاری با مدیر پرستاری دانشگاه و پیگیری مطالبات و مشکلات شخصی و صنفی پرستاران در سطح بیمارستان، دانشگاه و وزارت بهداشت می‌باشد.

در این گفتگو که دوشنبه یک مرداد ماه در مرکز کودکان مفید اجرا شد، چالش‌هایی همچون کمبود کادر پرستاری، لزوم پیگیری و رفع چالش‌های محاسبه کارانه پرستاری، درخواست پیگیری مطالبات پرستاری از جمله پیگیری بهبود امتیاز سختی کار پرستاران اطفال، توسط کادر پرستاری مطرح گردید.

مرکز کودکان مفید با مجموع ۴۱۵ تخت بستری و ستاره دار، ۵۷ تخت ویژه اطفال و نوزادان، دو بخش جراحی فعال، سرویس‌های تخصصی و فوق تخصصی نوزادان و اطفال، از مراکز مهم تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  بوده و کودکان بیمار، از کلیه استان‌های کشور به این مرکز ارجاع می‌شوند.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان
  • گروه خبری : 144731