به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
وبینار آشنایی با تغذیه وریدی با حضور کارشناسان تغذیه بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه
وبینار آشنایی با تغذیه وریدی به همت واحد تغذیه مدیریت خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه از طریق سامانه آموزش مداوم کشور برگزار شد
وبینار آشنایی با تغذیه وریدی به همت واحد تغذیه مدیریت خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه از طریق سامانه آموزش مداوم کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وبینار مذکور با حضور کارشناسان تغذیه بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه و تدریس دکتر مهدی صادقیان دکترای تغذیه و رژیم درمانی، در روز چهارشنبه 27 بهمن ماه تشکیل شد.
دکتر لیلا عظیمی مدیر خدمات بیمارستانی این معاونت در خصوص اهمیت برگزاری این جلسه آموزشی اذعان داشتند: با توجه به اینکه انجام ارزیابی تخصصی تغذیه در بیماران بستری در بخش های ویژه توسط کارشناسان تغذیه مراکز تحت پوشش این دانشگاه از جمله الزامات ضوابط بخش تغذیه در بیمارستان ها و اعتباربخشی وزارت متبوع می باشد.
همچنین طبق آخرین مطالعات بالینی بعمل آمده در سراسر دنیا مراقبتهای تغذیه ای مطلوب باعث کاهش طول زمان بستری، کاهش عفونت های بیمارستانی، کاهش موارد زخم بستر و مرگ و میر بیماران می گردد، لذا برگزاری کلاس های آموزشی با محتوای مراقبت های تغذیه ای در ICUمی تواند در جهت افزایش سطح علمی کارشناسان تغذیه شاغل در بیمارستان های تحت پوشش و ارائه بهتر این خدمات به بیماران نقش مفیدی داشته باشد.
فاطمه اورعی مسئول تغذیه بالینی این معاونت خاطرنشان کرد: که امیدواریم در سال پیش رو با برگزاری سلسله مباحث آموزشی در خصوص حل کیس و موارد گوناگون تغذیه ای در مواجه با بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه برای کارشناسان تغذیه بیمارستان ها نقش موثری در ارتقاء شاخص های تغذیه ای بیمارستانی و ارائه بهتر خدمات به بیماران داشته باشیم.