اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

• تاریخ انتشار : 1403/02/12 - 07:53
  • تعداد بازدیدکننده : 55

پیام تبریک معاون درمان به مناسبت روز کارگر

معاون درمان دانشگاه در پیامی نامگذاری اول ماه می برابر با اردیبهشت ماه، به نام روز جهانی کارگر را نشان از اهمیت و نقش ایشان در توسعه یک کشور دانست

معاون درمان دانشگاه در پیامی نامگذاری اول ماه می‌برابر با اردیبهشت ماه، به نام روز جهانی کارگر را نشان از اهمیت و نقش ایشان در توسعه یک کشور دانست.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، متن پیام دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه به شرح زیر است:

با سلام و احترام

نامگذاری یک روز در تقویم جهانی به نام روز جهانی کارگر، نشان از اهمیت زنان و مردان پرتلاشی است که بی‌ادعا چرخ‌ های توسعه و آبادانی را در بخش‌ های مختلف صنعت، کشاورزی و خدمات به چرخش در می‌ آورند.

در مجموعه خدمتگزاران گستره سلامت به ویژه حوزه درمان، کارگران عزیزی با فعالیت در واحدها و بخش‌های مختلف، در به گردش درآوردن چرخ خدمت ارتقای سلامت مردم، تاثیر مهمی داشته و بی‌ادعا و صبور، در جامعه بزرگ سلامت نقش آفرینی می‌کنند.

بدینوسیله با تقدیر و تجلیل از خدمات صادقانه و ارزشمند همکاران شریف و زحتمکش، فرارسیدن روز کار و کارگر را تبریک گفته و از خداوند مهربان سلامتی و تندرستی را برای ایشان خواستارم.

دکتر رضا زندی

معاون درمان دانشگاه

شایان ذکر است روز جهانی کار و کارگر به دلیل کبیسه بودن سال ۱۴۰۳ با روز ۱۲ اردیبهشت ماه مصادف شده است.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان
  • گروه خبری : 141771