• تاریخ انتشار : 1403/06/11 - 08:05
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان

کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم مدیریت اطلاعات سلامت برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم مدیریت اطلاعات سلامت در تاریخ 29 مردادماه برای پرسنل آمار ، فناوری اطلاعات سلامت و مدارک پزشکی مراکز تابعه دانشگاه برگزار شد.

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم مدیریت اطلاعات سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم مدیریت اطلاعات سلامت روز دوشنبه مورخ 29 مردادماه در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد.

با توجه به اهمیت روزافزون نقش اطلاعات و فناوری اطلاعات در بخش سلامت و نیاز به ارتقای دانش ، همگام با پیشرفت ابعاد مختلف این رشته، کارگاه مذکور با امکان پرسش و پاسخ برگزار شد.

خانم دکتر سیمین درایه مدرس دوره ، درخصوص مفاهیم و ابعاد حوزه مدیریت اطلاعات سلامت به عنوان یک رشته علمی و تحصیلی (discipline) و به منظور ارتقای دانش گروه هدف، شامل پرسنل فناوری اطلاعات سلامت و مدارک پزشکی مراکز تابعه دانشگاه ، مطالبی را ارئه داد .

این کارگاه برای سایر بیمارستان ها و مراکز تحت پوشش و کسانی که موفق به شرکت در این تاریخ نشدند، تکرار خواهد شد.

لازم به ذکر است که تاریخ بعدی برگزاری این دوره 24 مهرماه سال جاری می باشد.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان