اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

• تاریخ انتشار : 1403/04/19 - 09:24
  • تعداد بازدیدکننده : 27

اولین کمیته مدیریت درمان بیماران سکته حاد مغزی و قلبی در سال 1403 برگزار شد.

درمان بیماران سکته حاد مغزی و قلبی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی،  اولین کمیته مدیریت درمان بیماران سکته حاد مغزی و قلبی (برنامه های 247 و 724) در سال 1403 برگزار شد.

ابتدای جلسه، خانم صفرنیا کارشناس مسئول برنامه در وزارت بهداشت در خصوص ضرورت اجرای مجدد برنامه 247، اختصاص فضای مناسب جهت تاسیس و راه اندازی بخش ویژه استروک،  لزوم تشکیل کمیته های مرتبط به صورت ماهانه و ... مطالبی را بیان کرد.

در ادامه دکتر شریفی پور دبیر کمیته برنامه 724 در دانشگاه، گزارشی از افزایش تعداد موارد سکته حاد مغزی و ضرورت وجود مرکز مجهزی در منطقه شرق تهران با توجه به تراکم جمعیتی این منطقه نظرات پیشنهادی خود را گفت و چالش های موجود در اجرای برنامه های 247 و 724 در مرکز امام حسین (ع) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیمارستان امام حسین (ع) در منطقه شرق تهران قرار دارد و نزدیک به سه میلیون نفر جمعیت تحت پوشش دارد. این مرکز مجهز به مراکز آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی مغزی پیشرفته بوده و پزشکان نورواینترونشن مجرب مشغول خدمت رسانی به بیماران هستند.

در سال 1402 تعداد 376 بیمار کد سما در این مرکز مورد پذیرش قرار گرفته اند که برای 35 نفر از این بیماران تزریق آلتپلاز و 20 نفر به صورت اورژانسی تحت آنژیوپلاستی مغزی قرار گرفته اند. لازم به ذکر است که سکته مغزی از علل اصلی مرگ و میر و ناتوانی در سراسر جهان بوده و با رسیدگی سریع به بیماران در دقایق اولیه استروک، از مرگ و میر و ناتوانی های بعدی پیشگیری می شود.

گفتنی است این جلسه در سالن شورای بیمارستان امام حسین (ع) با حضور کارشناس مسئول برنامه در وزارت بهداشت، مدیر پرستاری دانشگاه، مدیر بیمارستان،  معاون درمان بیمارستان، دبیر کمیته 724 دانشگاه، متخصص نورواینترونشن ، مدیرپرستاری ، سرپرستار بخش اورژانس مرکز امام حسین (ع) و کارشناس مسئول برنامه در بیمارستان امام حسین (ع) برگزار شد.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان
  • گروه خبری : 144299