• تاریخ انتشار : 1402/04/27 - 11:31
اداره اعتباربخشی حوزه معاونت درمان دانشگاه برگزار کرد:

آموزش استانداردهای اعتباربخشی به مراکز جراحی محدود

کارگاه آموزشی پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی مرتبط با مراکز جراحی محدود توسط اداره اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاه مذکور با شروع ارزیابی اعتباربخشی دور دوم و نهایی مراکز جراحی محدود کشور در سالجاری و لزوم ارتقاء سطح آگاهی مسئولین و کارکنان مراکز جراحی محدود تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه مباحث و محورهای سه گانه اعتباربخشی شامل مدیریت و رهبری، مراقبت ها و مدیریت امور بالینی و حمایت از حقوق گیرنده خدمت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و چالش های اجرایی بررسی گردید.

فرامرز بهادرخان رئیس اداره اعتباربخشی معاونت درمان ضمن آرزوی موفقیت در ارزیابی دور دوم و نهایی مراکز جراحی محدود، پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی در مراکز جراحی محدود را گامی مهم و اساسی در ارتقاء کیفیت خدمات درمانی، افزایش ایمنی بیمار، کاهش خطا و وقایع ناخواسته درمانی و افزایش رضایتمندی بیماران و مراجعین به مراکز جراحی محدود و نهایتا ارتقاء سطح سلامت جامعه عنوان کرد.

گفتنی است کارگاه آموزشی استانداردهای اعتباربخشی با حضور مسئولین فنی، مسئول تیم پرستاری و کارشناس اعتباربخشی این مراکز در روز یکشنبه 25 تیرماه 1402 در بیمارستان آیت ا... طالقانی توسط اداره اعتباربخشی معاونت درمان برگزار شد.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان

تصویر