• تاریخ انتشار : 1397/10/15 - 11:58

آگهی فراخوان مزایده عمومی آزمایشگاه بیمارستان شهدای گمنام استان تهران

آگهی فراخوان مزایده عمومی آزمایشگاه بیمارستان شهدای گمنام استان تهران

روابط عمومی معاونت درمان: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظر دارد آزمایشگاه تشخیص پزشکی بیمارستان شهدای گمنام را از طریق مزایده عمومی به اشخاص حقوقی یا حقیقی واجد شرایط واگذار نماید.

از متقاضیان دعوت به عمل می آید با در دست داشتن اصل فیش بانکی واریزی به مبلغ 500.000.000 ریال به حساب 6711844به نام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نزد بانک رفاه کارگران شعبه دانشگاه کد 196 یا ضمانت نامه معتبر بانکی در وجه دانشگاه، در ساعات اداری جهت ارائه اسناد مزایده و پیشنهاد به نشانی تهران، ولنجک، خیابان یمن، خیابان شهید اعرابی، جنب بیمارستان طالقانی، ساختمان شماره 1 ستاد، طبقه 6، دبیرخانه محرمانه مدیریت حراست دانشگاه مراجعه نمایند.

متقاضیان می توانند جهت بازدید از محل به نشانی: میدان خراسان، خیابان خاوران، خیابان شهید محمدرضا اعظم نظامی، بیمارستان شهدای گمنام مراجعه کنند.همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 66701746 اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان تماس حاصل فرمایید.

از اینجا می توانید شرایط مزایده را بطور کامل دریافت و مطالعه کنید.  همچنین جهت  دریافت اطلاعات جدید، می توانید به این آدرس مراجعه کنید