• تاریخ انتشار : 1396/03/09 - 13:23

افتتاح اتاق های عمل بیمارستان طالقانی با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه

اتاق های عمل بیمارستان طالقانی با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه و استاد پیشکوست دکتر فاضل رئیس بخش جراحی عروق و پیوند اعضاء افتتاح شد

افتتاح اتاق های عمل بیمارستان طالقانی با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه

معاونت درمان به نقل از روابط عمومی بیمارستان طالقانی: اتاق های عمل بیمارستان طالقانی  با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه و استاد پیشکوست دکتر فاضل رئیس بخش جراحی عروق و پیوند اعضاء در روز یکشنبه 7 خرداد ماه افتتاح شد.

اتاق عمل شماره یک با فضایی بالغ بر  760 متر مربع مشتمل بر شش اتاق عمل،  تختهای ریکاوری،  تخت های آماده سازی و سایر فضاهای پشتیبانی مورد نیاز شامل اتاق های استریل، اسکراب، بخش معاینه سرپایی، تجهیزات مدرن و ... احداث شد؛ که در دی ماه 95 سه اتاق عمل آن تجهیز و در خرداد ماه سال 96 سه اتاق عمل باقی مانده بطور کامل تجهیز و مورد بهره برداری قرار گرفت.

تجهیز اتاق عمل بطور کامل و با تجهیزاتی از قبیل تخت های جراحی، تختCRM ، دستگاهCRM ، الکتروشوک، ماشین بیهوشی، مانیتور علائم حیاتی، لاپاراسکوپ، اتوکلاو رومیزی، پمپ بتادین، چراغ سیالیک و ... صورت گرفت.

تعداد عمل جراحی انجام شده در این بیمارستان به طور میانگین، ماهانه به 800 عمل رسیده که با این روند گام بلندی در جهت نجات جان بیماران برداشته شده است.در حال حاضر این بیمارستان با 9 اتاق عمل فعال در اتاق عمل شماره 2 واقع در طبقه سوم  و 6 اتاق عمل در اتاق عمل شماره یک واقع در طبقه دوم، مجهز به دستگاه ها و امکانات پیشرفته جراحی است.

55 متخصص جراح مجرب در رشته های جراحی عروق و پیوند اعضاء، جراحی عمومی، گوش و حلق و بینی، استخوان و مفاصل(ارتوپدی)، زنان و زایمان، جراحی دهان و فک و صورت و بیهوشی و مراقبت های ویژه ارائه خدمات می دهند.

گفتنی است در این مراسم دکتر رضایی مشاور معاون درمان دانشگاه، دکتر علیزاده رئیس بیمارستان، دکتر  قاسمی مدیر بیمارستان، دکتر داوری معاون درمان مرکز، دکتر پیروی رئیس بخش جراحی عمومی، دکتر مالک رئیس اتاق های عمل و جمعی ازروسا، پزشکان، مسئولین و پرسنل اتاق عمل بیمارستان حضور داشتند.