• تاریخ انتشار : 1394/10/13 - 08:18
  • بازدید : 1948

افتتاح اورژانس جدید بیمارستان مهدیه با حضور مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه/افزایش دو تا سه برابری فضا و خدمات اورژانسی

در آستانه ولادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) و هفته وحدت؛ اورژانس و سالن انتظار بیمارستان مهدیه افتتاح شد.

روابط عمومی معاونت درمان: در آستانه ولادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) و هفته وحدت؛ اورژانس و سالن انتظار بیمارستان مهدیه با حضور حجت الاسلام و المسلمین فرهاد زاده مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه،حجت الاسلام والمسلمین قائنی امام جماعت محله شوش و جمعی از مسوولان افتتاح شد.

در این مراسم که دکتر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، دکتر سوری رئیس بیمارستان مهدیه، مدیر و معاون درمان مرکز و روسای بخش ها  نیز حضور داشتند، این اورژانس و سالن انتظار رسما مورد بهره برداری قرار گرفتند.

براساس این گزارش حجت الاسلام والمسلمین فرهاد زاده و هیات همراه ضمن عیادت و گفتگو با بیماران بستری در اورژانس، میزان رضایتمندی آنان را جویا شد و از نحوه ارائه خدمات در این مرکز ابراز رضایت کرد.

گفتنی است بخش اورژانس بیمارستان مهدیه دارای مساحت 260 متر مربع ، چهار تخت تحت نظر و یک اتاقCPR  و اتاق عمل سرپایی بدون داشتن فضای تریاژ بود که عملیات بازسازی آن نیمه آبان 93 با هزینه عمرانی دانشگاه و بودجه اختصاصی بیمارستان آغاز شد. در  این پروژه جدید عمرانی؛ طبق استانداردهای اعتباربخشی مساحت این بخش به 500متر مربع افزایش یافت. همچنین درب ورودی مستقل و 12 تخت تحت نظر، اتاق ایزوله، اتاق CPR  ، اتاق تزریقات جداگانه، اتاق عمل سرپایی، اتاق تریاژ، اختصاص فضای پذیرش و صندوق مستقل در ابتدای ورودی اورژانس برای رفاه حال بیماران در نظر گرفته شد که در این مراسم مورد بهره برداری قرار گرفت.

همچنین در این پروژه عمرانی، بازسازی سالن انتظار بیمارستان مهدیه شامل بهسازی سیستم تهویه، نور پردازی مناسب، نوسازی واحدهای ترخیص، صندوق و پذیرش نیز بمنظور رفاه حال بیماران و کارکنان از محل درآمد اختصاصی بیمارستان انجام پذیرفت و به بهره برداری رسید.