• تاریخ انتشار : 1395/10/15 - 09:49
  • بازدید : 1980

افتتاح رسمی تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان اشرفی اصفهانی /افزایش سلامت مردم در گرو همکاری سازمان های مرتبط با حوزه سلامت

افتتاح رسمی تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان اشرفی اصفهانی

روابط عمومی معاونت درمان: تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان اشرفی اصفهانی با حضور دکتر معززی معاون فنی حوزه معاونت درمان دانشگاه، مهندس بازگیر معاون مدیرکل و رئیس حفاظت محیط زیست شهر تهران، دل زنده معاون محیط زیست تهران، سالاروند مسئول حقوقی محیط زیست تهران و دکتر افخمی رییس بیمارستان روز سه شنبه 14 دی ماه بصورت رسمی افتتاح شد.

دکتر معززی ضمن تشکر از سازمان حفاظت محیط زیست بابت پیگیری در تسریع افتتاح این پروژه، تلاش در ایجاد یک محیط استاندارد از نظر بهداشتی و عفونی را یکی از اولویت های مهم در افزایش بهره وری خدمات درمانی دانست.

معاون فنی معاونت درمان، حمایت و همکاری سازمان های درگیر در حوزه سلامت شهری را مهمترین نقطه قوت در افزایش سلامت مردم و تحقق اهداف مشترک سازمانی عنوان کرد.

مهندس بازگیر نیز با اشاره به تاکید دین اسلام بر حفاظت از محیط زیست و همچنین تکالیف قانونی در این زمینه، از وزارت بهداشت و درمان بابت گسترش شبکه درمان در تمامی نقاط کشور و تربیت و آموزش پزشکان توانمند و کافی در کشور و جدی گرفتن حوزه بهداشتی بیمارستان ها تشکر و قدردانی کرد.

دکتر افخمی رییس بیمارستان نیز ضمن تشکر از پیگیری موضوع و هدایت های مسئولین سازمان حفاظت محیط زیست، معاونت درمان دانشگاه، در رابطه با قدمت بیمارستان و تاریخچه مرکز و همچنین نحوه کمک خیرین جهت احداث ساختمان جدید بیمارستان مطالبی را عنوان کرد.

دکتر سبزعلی مدیرعامل شرکت حلیل آب و یکی از مجریان این طرح، نیز در این نشست به بیان توضیحات فنی در خصوص نحوه ی جمع آوری، انتقال، تصفيه و دفع فاضلاب پرداخت.

گفتنی است در حاشیه این افتتاح، واحد امحای زباله بیمارستان نیز توسط حاضرین در این نشست مورد بازدید قرار گرفت.