• تاریخ انتشار : 1397/02/23 - 14:13

اولین نشست رفع ابهامات بیمه روستایی با حضور نمایندگان سازمان بیمه سلامت برگزار شد

اولین نشست "رفع ابهامات بیمه روستایی" با حضور نمايندگان سازمان بيمه سلامت در روز شنبه 22 اردیبهشت ماه در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: اولین نشست "رفع ابهامات بیمه روستایی"با حضور نمايندگان سازمان بيمه سلامت در روز شنبه 22 اردیبهشت ماه در معاونت درمان برگزار شد.

دکتر سید مهدی معززی معاون فنی معاونت درمان در ابتدای نشست بر اهمیت کاهش کسورات بیمه ای و لزوم برقراری تعاملات سازنده میان بیمارستان ها و سازمان های بیمه پایه تاکید کرد.

معاون فنی درمان، ارائه خدمات بهینه به بیمه شدگان روستایی را برای اجرای موفقیت آمیز نظام ارجاع در واحدهای تابعه دانشگاه یک ضرورت دانست.

آقای طاهری نماینده سازمان بیمه سلامت تهران نیز در ادامه، افزایش پاسخگویی به مطالبات بیمه شدگان و جلوگیری از اتلاف منابع سازمان بیمه سلامت و واحدهای تابعه دانشگاه را نتیجه تعامل سازنده میان سازمان بیمه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد.

وی با تشکر از حوزه معاونت درمان و دانشگاه، تشکیل نشست های مشابه را در رفع مشکلات موجود مثبت دانست، و خواستار تداوم نشست ها شد.

همچنین خانم دکتر مصطفوی نماینده مدیریت اقتصاد سلامت و آمار به بیان مطالبی پیرامون هدف اصلی تشکیل جلسه و چگونگی همکاری کارشناسان بیمه سلامت با بیمارستان ها و مراکز درمانی دانشگاه پرداخت.

سپس کارشناس به تشریح و ارائه توضیحات مبسوط پیرامون دستورالعمل پذیرش سطح دو و سه در بیمارستانهای طرف قرارداد بیمه روستایی، شفاف سازی بندهای دستورالعمل و مسائل و ابهامات موجود پرداختند، و نمایندگان سازمان بیمه سلامت به سوالات و ابهامات مطرح شده پاسخ های لازم را ارائه کردند.

گفتنی است نشست مذکور با حضور دکتر سید مهدی معززی معاون فنی معاونت درمان، کارشناسان امور پذیرش و ترخیص بیمارستان ها و مراکز پزشکی آموزشی و درمانی دانشگاه وکارشناسان مدیریت اقتصاد سلامت و آمار تشکیل شد.

• کد خبر : 62034