• تاریخ انتشار : 1395/02/22 - 12:52

اولین کمیته تحقیق و توسعه معاونت درمان با حضور معاون درمان دانشگاه برگزار شد

اولین کمیته تحقیق و توسعه معاونت درمان با حضور معاون درمان دانشگاه برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: کمیته تحقیق و توسعه معاونت درمان با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در روز سه شنبه 21 اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این کمیته که دکتر معززی مشاور اجرایی معاون درمان، دکتر فرجی سرپرست اداره بازرسی و نظارت، دکتر ملاجعفری سرپرست اداره اقتصاد درمان و فناوری سلامت، دکتر لیلا عظیمی مدیر اداره پرستاری و فرج زاده کارشناس اداره بازرسی و نظارت نیز حضور داشتند، در ابتدا وظایف و حیطه عملکرد کمیته مذکور طرح و پس از بحث و بررسی مورد موافقت قرار گرفت.

در این کمیته طرح تحقیقاتی تهیه شده با عنوان « شناسایی وضعیت دموگرافیک، توزیع جغرافیایی و اطلاعاتی مطب های شهر تهران » پس از بررسی مورد تایید قرار گرفت و مقرر شد برای ثبت در سامانه پژوهان و انجام امور داوری اقدامات بعدی صورت بگیرد.

همچنین مقرر شد پرسشنامه « سنجش رضایتمندی بیماران بستری » جهت اجرا در واحد های تابعه دانشگاه تهیه و اجرایی گردد.