• تاریخ انتشار : 1395/09/23 - 09:00

بارگذاری فرم های پیشنهادی اعتباربخشی در پورتال معاونت درمان

بارگذاری فرم های پیشنهادی اعتباربخشی در پورتال معاونت درمان

پیرو جلسات هماهنگی بین روساء و کارشناسان ادارات اعتباربخشی دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و تهران و نظر به درخواست بیمارستان های تحت پوشش و به منظور یکسان سازی فرم های مشترک و وحدت رویه بین سه دانشگاه، فرم های « برنامه عملیاتی/ بهبود کیفیت، خط مشی و روش، دستورالعمل و روش اجرا» تدوین و در پورتال این معاونت قرار گرفت.

لازم به ذکر است فرم های مذکور صرفا پیشنهادی بوده و بیمارستان ها در صورت تمایل می توانند از آنها بعنوان الگو استفاده کنند.

دانلود فرم های پیشنهادی