• تاریخ انتشار : 1393/04/30 - 09:05

بازدید رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه از ستاد مدیریت بحران ویژه نمایشگاه بین المللی قران کریم

روابط عمومی معاونت درمان: با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و برپایی بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قران کریم، رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه از ستاد مدیریت بحران ویژه بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قران کریم بازدید کردند.

با آغاز برپایی نمایشگاه بین المللی قران کریم از روز اول نمایشگاه کارشناس معاونت درمان به عنوان عضو ستاد مدیریت بحران مستقر در نمایشگاه در آن ستاد جهت خدمت رسانی به شهروندان و بازدیدکنندگان روزه دار حضور داشت.

همچنین با فرا رسیدن لیالی مبارک قدر و برگزاری مراسم احیاء در سطح شهرستان شمیرانات، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعزام کارشناس ستاد حوادث معاونت درمان در هنگام برگزاری مراسم در امام زادگان صالح (تجریش)، علی اکبر ( چیذر) و اسماعیل (زرگنده ) و اعلام آماده باش به بیمارستان های آیت ا... طالقانی و شهداء تجریش بعنوان عضو ستاد برگزاری مراسم حضوری فعال ایفاد نمود.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی در بازدید از ستاد بحران مستقر در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قران کریم ضمن تشکر از کارشناسان مستقر در این ستاد و قبولی طاعات و عبادات ایشان ، روند خدمت رسانی در این ستاد را مثبت ارزیابی نمودند؛ ایشان تلاش در جهت رضایتمندی شهروندان روزه دار را یکی از وظایف اصلی اینگونه ستادها خواندند.

• کد خبر : 12060