• تاریخ انتشار : 1393/02/19 - 14:10
  • بازدید : 1963

بازدید ریاست دانشگاه و معاونان از روند اجرای طرح تحول سلامت در بیمارستان شهدای تجریش

روابط عمومی معاونت درمان :در چهارمین روز از آغاز اجرای طرح تحول سلامت، دکتر پیوندی ریاست دانشگاه به همراه دکتر سلام زاده معاون غذا و دارو و دکتر یاوری معاون درمان از مرکز پزشکی آموزشی درمانی شهدای تجریش بعنوان یکی از مجریان طرح تحول سلامت در دانشگاه بازدید کردند.

در ابتدای بازدید دکتر پیوندی ریاست دانشگاه به همراه معاونان درمان و غذا و دارو و مدیران بیمارستان ضمن بازدید از بخش های اورژانس، سی تی اسکن، رایولوژی و دیالیز با مراجعه به واحد ترخیص مرکز درمانی به بررسی پرونده ها و صورت حساب های مالی بیماران از نزدیک در جریان دغدغه ها و مسائل مربوط به اجرای طرح قرار گرفتند.

در پایان ریاست دانشگاه و معاونان درمان و غذا و دارو با مدیران مرکز شهدای  تجریش در نشستی چگونگی نحوه اجرای طرح تحول در مرکز را مورد بررسی و تحلیل قرار دادند و تذکرات لازم در راستای اجرای هر چه بهتر این طرح در روزهای آتی ارائه دادند.

ریاست دانشگاه در این نشست ضمن بیان سخنانی این طرح ملی را منجر به کاهش دغدغه های نظام سلامت و مردم برشمرد . وی با اشاره به اهمیت  برنامه ملی  تحول سلامت، بر اجرای صحیح و درست طرح تحول در مراکز درمانی تاکید کرد.