• تاریخ انتشار : 1395/06/07 - 12:12

بازدید رییس دانشگاه از پروژه های در حال ساخت بیمارستان مهدیه/تاکید برتسریع در اجرای پروژه های بلوک زایمان، nicu و کلینیک ویژه بیمارستان

دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از پروژه های در حال ساخت مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مهدیه بازدید کرد

بازدید رییس دانشگاه از پروژه های در حال ساخت بیمارستان مهدیه

دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از پروژه های در حال ساخت مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی  مهدیه بازدید کرد.

بنا براین گزارش در این بازدید که دکتر رحمانی معاون درمان، دکتر قاسمی برومند مدیر حراست دانشگاه و دکتر قدیانی رئیس بازرسی دکتر پیوندی را همراهی می کردند؛ از پروژه های در حال ساخت بخش بلوک زایمان،nicu و کلینیک ویژه بازدید صورت گرفت.

رییس دانشگاه در این بازدید خواستار تسریع در روند اجرای پروژه ها شد.

دکتر پیوندی ضمن بازدید از بخش های اورژانس و بستری، نحوه ارائه خدمات درمانی در بخش ها را نیز از نزدیک مورد ارزیابی قرار داد و ضمن گفتگو با همکاران از بیماران بستری در اورژانس نیز عیادت و دلجویی کرد.